Välkommen hem till oss

Vi bor mitt i Sisjön – strax söder om Göteborg, industriområdet med havet runt hörnet. Här driver vi ett litet microrosteri som är skapat genom kärlek till hantverket.

Hemmarosteriet har ett mål: att flytta hantverkskaffet från hemmen och de traditionella caféerna och in på Sveriges arbetsplatser. Vi vill att du ska känna dig hemma, vart du än spenderar din tid, hemma, på cafét eller på kontoret.

Men Hemmarosteriet är mer än bara ett rosteri. Det är en plats där kärlek till hantverket och lekfull experimentlusta möts. Det som gör Hemmarosteriet speciellt är viljan att skapa ett kaffe som fungerar lika bra i en V60 som i en helautomatisk kaffemaskin utan att göra avkall på vare sig smak eller upplevelse.

Våra rum

Med en lekfull och lagom experimentell approach vill vi erbjuda något unikt, något som sätter guldkant på varje kopp och göra kaffestunden till något att längta efter. Vi har valt att välkomna er till tre rum, tre kaffeupplevelser till att börja med – där tanken är att vi öppnar upp fler rum allt eftersom tiden går och säsongerna förändras. Där varje smak, varje rum noga är genomtänkt för att ta dig från den plats du befinner dig på och hem till oss.

Så varmt välkommen hem till oss – ta av dig skorna och kliv in på en resa där varje kopp är unik, och varje böna rostad med kärlek till det traditionella hantverket.

Stanna så länge du vill.

Rostmästare Anders Klähm

Anders Klähm

Rostmästare